Іля Антебі — професійний кулінар, автор блогу «Смачний Ізраїль». Закінчила кулінарну школу «Тадмор», працювала з шеф-кухарями світового рівня: Меїром Адоні, Ніїром Цуком, Ісраелем Аароні, Моше Сегевом, Рут і Тамі Сіркіс, Естелою. Співпрацювала з Антоном Федотовим, режисером серіалу «Кухня». Кілька років була виконавчим продюсером на телебаченні, відзняла десятки рейтингових передач, веде свою рубрику в головному ізраїльському жіночому журналі «Ла Іша».
• Запечений баклажан з тахіні та помідорами
• Маце брай — смажені грінки з маци з сиром
• Ідже — східні драники із зеленню
• Араїс — кебаб у піті
• Булгур з чечевицею, курячим філе, грибами і кукурудзою
• Бурекітос зі сметанного тіста з капустою і шпинатом
• Макаронна запіканка з тунцем і томатами
• Печиво із сухофруктів, горіхів та насіння