Кожен день ми зустрічаємося з вуглеводами на наших тарілках. Вони можуть викликати такі захворювання, як деменція, епілепсія, панічні атаки, хронічні головні болі, депресія, зниження лібідо, а також сприяти розвитку хвороб Альцгеймера та Паркінсона. Глютен та глюкоза, які містяться в вуглеводах, не тільки задовольняють наші смакові рецептори, але й можуть негативно впливати на пам’ять та генетичний код. Доктор Перлмуттер створив революційний чотиритижневий план, який допоможе захистити наш організм, зокрема мозок, від негативного впливу вуглеводів, знизити ризик розвитку неврологічних захворювань, підтримувати бадьорість та активність, а також полегшити перебіг деяких хронічних захворювань. Книга доктора Перлмуттера, яка поєднує гумор та наукові факти, навчить вас новим харчовим звичкам та контролювати те, що ви їсте, для того, щоб насолоджуватися життям у будь-якому віці. Крім того, у книжці є рецепти здорових страв.
Мозок у небезпеці Дивовижна правда про хліб вуглеводи й цукор наших таємних убивць, Девід Перлмуттер, Крістін Лоберг, Видавництво Віват.