Світовий бестселер
• Результати 40-річних досліджень в одному посібнику
• Від найавторитетнішого фахівця з питань харчування
Ми — те, що ми їмо. Правильне харчування стало схоже на стильний гаджет, без якого не можна обійтися в сучасному суспільстві. Блоги й передачі заглядають до наших холодильників й радять, що має бути на його полицях. Здається, ми знаємо основи правильного харчування як табличку множення. Тоді чому, попри це, і далі хворіємо, скаржимося на погане самопочуття й погіршення зовнішнього вигляду? А що, як правильне харчування насправді не таке вже й «правильне»?
Це висновки найґрунтовнішого дослідження про взаємозв’язок між дієтою й ризиком розвитку захворювання.
The New York Times
Колін Кемпбелл, лікар зі світовим ім’ям, кандидат наук і автор 300 наукових публікацій, відповідаючи на це запитання, ділиться висновками 27-річної лабораторної програми. Автор пропонує переглянути традиційне уявлення про правильне харчування, яке може боротися з раком, розсіяним склерозом, діабетом другого ступеня, хворобами серця або, навпаки, загострити хронічні захворювання.
Чудодійні ліки, які століттями шукає людство, лежать на тарілці. Утім, чи правильно ми їх уживаємо? Ця книжка — найкраща інструкція.
The China Study. Revised and Eхpanded Edition