Трістан Стефенсон, любитель віскі та автор популярної серії книг під назвою «Допитливий бармен», запрошує читачів у захопливу подорож до найцікавіших винокурень світу. Він розповідає історію виникнення цього напою: від перших спроб дистиляції в Давньому Китаї та винаходу сумнівного лікарського засобу часів Середньовіччя, відомого як «aqua vitae», до сучасного віскі.
У цій книзі ви дізнаєтеся про унікальні технології та секрети виробників, які використовують під час приготування цього чудового напою. А також вас чекають рецепти вишуканих коктейлів з віскі, які зможете насолоджуватися в компанії друзів або самотужки насолоджувати кожен келих в цій захоплюючій історично-культурній подорожі.
Одіссея віскі Допитливий бармен Про солодове, житнє і бурбон, Трістан Стівенсон, Видавництво Віват.